Online konzultace

Máte zdravotní problém? Chcete jej řešit, ale jste zdaleka? Stejně jako při omezení a zavření provozoven je tu stále možnost konzultace online.

Konzultace online probíhá následně. Napíšete mi na mail (RadimJakes@seznam.cz), nebo mi zavoláte na telefon 737 678 782. Následně Vám pošlu platební údaje, návrh termínů a času a krátký dotazník. Samotná konzultace probíhá pomocí odkazu, který Vám zašlu. Dále již vše probíhá stejně, jako při osobní konzultaci.

Pro diagnostiku budu potřebovat foto jazyka. Pracuji s bylinnými prostředky Tradiční čínské medicíny ve formě tinktur a medicinálních hub od české společnosti Myco Medica.

Součástí je rovněž rozbor jídelníčku. Ten stačí napsat stručně, není nutné nic vážit, ideálně za posledních 3 – 5 dnů. Úprava stravy v závislosti na sezóně a konkrétních potřebách je základem prevence, stejně jako léčby.

Problém společně rozebereme, abyste pochopili, jak vznikal a co dělat, aby se znovu neobjevil. Dostanete praktické rady, doporučení bylinných prostředků a doplňků stravy a také režimová opatření, zahrnující úpravu stravy a fyzických aktivit.

About admin

martis@4dtp.net
This entry was posted in Nezařazené and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.